nieuws

Branche vol lof over BOVAG Tweewielerbranchedag 2009

Evenementen

Branche vol lof over BOVAG Tweewielerbranchedag 2009

BREDA – De BOVAG Tweewielerbranchedag 2009 was bijzonder succesvol. Bezoekers, sponsoren en de organisatie waren unaniem tevreden over het verloop van de dag, die dit jaar voor het eerst in het Chassé Theater in Breda plaatsvond.

BREDA – De BOVAG Tweewielerbranchedag 2009 was bijzonder succesvol. Bezoekers, sponsoren en de organisatie waren unaniem tevreden over het verloop van de dag, die dit jaar voor het eerst in het Chassé Theater in Breda plaatsvond.

Er hadden zich 777 mensen aangemeld, maar volgens eerste schattingen zijn daadwerkelijk circa 700 gasten getuige geweest van een enerverende branchedag die, volgens velen, voorbijvloog.

Het was een uitermate informatieve dag, vol boeiende discussies (over onder andere levertijden, het nut van digitaal samenwerken), leerzame infosessies (over internetkansen, kostenbesparingen en verkoopkansen) en een vlammend betoog van de succesvolle hockeycoach Marc Lammers, voor wie winnen belangrijker is dan deelnemen. De verkiezingsshow kende een aansprekende onderbreking met een wervelende show van illussioniste Sitah.
Uit talloze gesprekken met aanwezigen bleek dat de BOVAG Tweewielerbranchedag 2009 een schot in de roos was. Nergens is een onvertogen woord over gevallen en een vluchtige blik op de evaluatieformulieren leerde dat het evenement beoordeeld werd met scores tussen de 7,5 en een 9.
 
Gouden BOVAG-speld voor Wim van Vliet
Tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart zal Wim van Vliet de voorzittershamer van de afdeling Tweewielerbedrijven formeel neerleggen. Bij zijn aanstaande vertrek werd op de BOVAG Tweewielerbranchedag ook al stil gestaan. Door een cabaretier werd hij toegezongen aan de hand van een op Wim toeschreven ode.
Van Vliet was onder de indruk van de verrassing. Eerder op de dag had hij al bekend dat hij ná zijn BOVAG-voorzittersschap voor Innovam aan de slag gaat als manager van Tweewielercentrum in Nieuwegein. Van Vliet zal zich inzetten om de tweewielervakopleiding nadrukkelijker op de kaart te zetten.
 
Chassé Theater scoort goed
Na enkele jaren in het Event Centre Aalsmeer had BOVAG nu voor een andere locatie gekozen: het Chassé Theater in Breda. Een gewaagde stap, want ‘Aalsmeer’ scoorde altijd erg hoog in de evaluaties. Maar uiteindelijk bleek ook ‘Breda’ goed in de smaak te vallen bij de bezoekers en sponsoren, die de verandering wel konden waarderen. De zalen, de entourage en vooral ook het eten viel goed in de smaak.

VIDEO-IMPRESSE BOVAG TWEEWIELERBRANCHEDAG 2009

VIDEO-IMPRESSIE UITREIKING TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR 2009


FOTO-IMPRESSIE BOVAG TWEEWIELERBRANCHEDAG 2009

Reageer op dit artikel