nieuws

Prijsuitreiking voorverkoop Bike MOTION Benelux 2008

Evenementen

Prijsuitreiking voorverkoop Bike MOTION Benelux 2008

UTRECHT – Bezoekers van Bike MOTION Benelux 2008 die online in de voorverkoop de toegangskaart bestelden voor deze sportieve fietsenbeurs in de Jaarbeurs, kregen een aantrekkelijke korting. De hoofdprijs ging naar Ron van Dijk, die zestien dagen met Cycletours mag gaan fietsen in Frankrijk en Italië.

UTRECHT – Bezoekers van Bike MOTION Benelux 2008 die online in de voorverkoop de toegangskaart bestelden voor deze sportieve fietsenbeurs in de Jaarbeurs, kregen een aantrekkelijke korting. De hoofdprijs ging naar Ron van Dijk, die zestien dagen met Cycletours mag gaan fietsen in Frankrijk en Italië.

De gebruikers van de online voorverkoop hadden als voordeel dat ze ook niet hoefden aan te sluiten bij de kassa. Bovendien maakten ze kans op prachtige prijzen. Vijf van de bezoekers die hun kaart via www.bikemotionbenelux.nl hadden aangeschaft, kregen een compleet verzorgde fietsvakantie of reischeques van Cycletours met een totaalwaarde van duizenden euro’s.

De hoofdprijs ging naar Ron van Dijk, die zestien dagen met Cycletours mag gaan fietsen in Frankrijk en Italië. De andere gelukkigen waren Daniëlle van den Beukel (fietstocht in de Italiaanse Dolomieten), Nico van Beijnen (reischeque) en de Belgen Bart Crets (deelname aan de Gran Fondo Pantani) en Stephen Heinderson (reischeque).

Bijna 25.000
Bike MOTION Benelux 2008 was op alle fronten een daverend succes. Het bezoekersaantal kwam uit op maar liefst 24.762, een absoluut record en een stijging van liefst 35% ten opzichte van vorig jaar. Bovendien werd met een 8,1 (in 2007: 7,7) een zeer hoog waarderingscijfer aan de beurs toegekend.

2009
De publieksdagen van de komende editie van Bike MOTION Benelux in 2009 zijn van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november 2009. Maandag 2 november is de vakdag. Ook dan is het weer mogelijk het toegangsbewijs online in de voorverkoop te bestellen. Met korting, zonder wachttijden en, wie weet, met een van de schitterende prijzen als beloning.

De prijsuitreiking heeft al plaatsgevonden. Zie foto met v.l.n.r. Daniel Bentveld, projectmanager Bike MOTION Benelux, de prijswinnaars Ron van Dijk en Danielle van den Beukel, Ernest van den Bemd, directeur Cycletours. Nico van Beijnen en de Belgen Bart Crets en Stephen Heinderson waren verhinderd.

Reageer op dit artikel