nieuws

Samenwerking Polisport en Verduin Agency

Evenementen

Samenwerking Polisport en Verduin Agency

UTRECHT – Per 1 oktober 2007 is een overeenkomst gesloten tussen Polisport en Verduin Agency B.V. Deze overeenkomst houdt in dat Verduin Agency verantwoordelijk zal zijn voor de verkoop en marketing van producten van Polisport aan groothandels en fabrieken in Nederland.

UTRECHT – Per 1 oktober 2007 is een overeenkomst gesloten tussen Polisport en Verduin Agency B.V. Deze overeenkomst houdt in dat Verduin Agency verantwoordelijk zal zijn voor de verkoop en marketing van producten van Polisport aan groothandels en fabrieken in Nederland.

Polisport is gevestigd in Portugal en is reeds 20 jaar actief in de fietsenbranche. De producten die Polisport levert zijn: opdrukspatborden, bidons, helmen en kinderzitjes. Polisport wil zijn voetstappen zetten op de Nederlandse markt. Daarom zal het Portugese bedrijf binnen de huidige lijn ook specifieke Nederlandse producten gaan produceren.

De doelstelling om Polisport verder uit te breiden in de Nederlandse markt wil men bereiken door strategische samenwerking met de groothandel. Op de Bike MOTION Benelux zal de hele productlijn worden getoond op stand 1.A022.

Reageer op dit artikel