nieuws

Rasmussen bezoekt Bike MOTION

Evenementen

Rasmussen bezoekt Bike MOTION

UTRECHT – Michael Rasmussen kwam vandaag als laatste de catwalk op tijdens de modeshow op de Bike Motion. Hij kwam op uitnodiging van importeur Jacobsons om het nieuwe sportkledingmerk MOA te promoten. Op de stand van Jacobsons was het een drukte van belang met wielerliefhebbers die een handtekening van hem wilden.

UTRECHT – Michael Rasmussen kwam zondag als laatste de catwalk op tijdens de modeshow op de Bike MOTION. Hij kwam op uitnodiging van importeur Jacobsons om het nieuwe sportkledingmerk MOA te promoten. Op de stand van Jacobsons was het een drukte van belang met wielerliefhebbers die een handtekening van hem wilden.

Aan het eind van de ochtend moest de Deen snel op weg naar Maastricht voor het afscheid van Michael Boogerd. Omdat Rasmussen naar Nederland kwam, was dit een uitgesproken mogelijkheid om het nieuwe kledingmerk MOA aan te kondigen. Mario Dominicus van Jacbosons: "De collectie is klaar en wordt door twee profploegen gedragen, Francaisse Des Jeux en het team van Barloworld. De eerste aanzet tot de collectie voor consumenten is klaar. Vandaag werden de eerste monsters geshowd. Het duurt nog even voordat de collectie voor de consumenten helemaal af is." Een groot Italiaans modehuis, onder supervisie van Carlo Mascitti van MOA is verantwoordelijk voor de ontwerpen van deze lijnen. Dominicus verwacht dat de introductie tegen de zomer van 2008 zal plaatsvinden. MOA wordt een high-end merk, boven Nalini Sport.

Vandaag was de laatste dag voor consumenten op de Bike MOTION. Morgen is de beurs alleen geopend voor de vakhandel. Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel