nieuws

BOVAG Tweewielerbranchedag op 21 januari 2008

Evenementen

BOVAG Tweewielerbranchedag op 21 januari 2008

BUNNIK/DOETINCHEM – De BOVAG Tweewielerbranchedag 2008 zal begin volgend jaar plaatsvinden op maandag 21 januari 2008. Plaats van handeling is nog niet bekend.

BUNNIK/DOETINCHEM – De BOVAG Tweewielerbranchedag 2008 zal begin volgend jaar plaatsvinden op maandag 21 januari 2008. Plaats van handeling is nog niet bekend.

Het is intussen de vijfde achtereenvolgende keer dat de BOVAG, afdeling Tweewielerbedrijven, deze branchedag organiseert in combinatie met de feestelijke uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar.

Uit enquêtes is naar voren gekomen dat dit tijdstip de bezoekende ondernemers en branchegenoten goed bevalt. In de winkels is het nog relatief rustig en voor de nieuwe winnaar van de verkiezing komt de bekendmaking, zo kort voor de start van het nieuwe seizoen, ook goed uit.

De afgelopen vier jaar vond de BOVAG Tweewielerbranchedag plaats in De Efteling, De Fabrique en tweemaal in het Event Centre Aalsmeer. Waar de dag volgend jaar gaat plaatsvinden is nog niet bekend, maar daarover wordt welke op korte termijn een beslissing genomen.

Reageer op dit artikel