nieuws

IFMA heeft positieve lijn te pakken

Evenementen

KEULEN (D) – Volgens de persdienst van de KoelnMesse dat de IFMA in totaal 54.500 (21.500 vakbezoekers, 33.000 consumenten) bezoekers over de vloer gehad heeft. Daarmee zou de IFMA meer bezoekers gehad hebben dan de Eurobike (52.558 bezoekers.

IFMA heeft positieve lijn te pakken

KEULEN (D) – Volgens de persdienst van de KoelnMesse dat de IFMA in totaal 54.500 (21.500 vakbezoekers, 33.000 consumenten) bezoekers over de vloer gehad heeft.

Daarmee zou de IFMA meer bezoekers gehad hebben dan de Eurobike (52.558 bezoekers. De geweldige entree van Ingang Nord, de overzichtelijke indeling, het daglicht en alle gelijkvloerse beurshallen droegen allemaal bij aan de beleving van de nieuwe IFMA.

Het gemotiveerde beursteam van KoelnMesse is er in geslaagd een betere IFMA op de mat te leggen dan voorheen en de entourage van de Nord-Hallen doen een zeer belangrijke duit in het zakje. Dat vertaalde zich ook in de stemming op de beursvloer. Over het algemeen was men gewoon wat positiever gestemd, hoewel er ook nog steeds wel kritiek was. Bijvoorbeeld over de aantallen bezoekers en de omvang van het evenement.

Volgend jaar wordt een cruciaal jaar voor de IFMA. Veel deelnemers hebben dit jaar toch voor deelname gekozen, omdat ze het toch nog wel een keer in de nieuwe hallen wilden proberen. De ervaringen van deze deelnemers zal bepalend zijn of ze volgende jaar weer van de partij zullen zijn.

GERELATEERDE SITES:
– Website KoelnMesse
– Website IFMA
– Website Eurobike

Reageer op dit artikel