blog

‘FietsVAK op sterven na dood?

Evenementen

‘FietsVAK op sterven na dood?

In zijn column in het februarinummer van Tweewieler vraagt hoofredacteur Jack Oortwijn zich af of het niet tijd wordt om in plaats van een FietsVAK weer een FietsRAI voor consumenten te gaan organiseren. Wij kregen een reactie van Wim Badoux van Badoux Fietsen uit Den Haag.

Geachte heer Oortwijn,

Laten we er geen doekjes om winden: de FietsVAK beurs is op sterven na dood en niet meer zinvol. Dealers hebben in het naseizoen ruim de tijd om hun keuzes te maken voor het nieuwe jaar. Om dan in januari nog een vakbeurs te bezoeken heeft weinig tot geen effect.

In de kern gaat het natuurlijk om de consument die wel vol overgave in januari of februari een beurs wil bezoeken. De Belgen snappen dit al door in het goed bereikbare Kortrijk de beurs te houden.

Nutteloze Fiets van het Jaar verkiezing

En ja, de Fiets van het Jaar verkiezing op de FietsVAK is gewoon nutteloos en beklijft niet, zonde. Een consumentenbeurs zoals in Rosmalen, met een goede bereikbaarheid en centrale ligging. Daarvan is succes verzekerd.

De consument, daar gaat het om!

Wim Badoux
Badoux Fietsen
Den Haag

Reageer op dit artikel