artikel

Raak geïnspireerd tijdens het Kruitbosch Bike Event!

Evenementen 715

Raak geïnspireerd tijdens het Kruitbosch Bike Event!
© Photography by @[572654792871613:0]

Het Kruitbosch Bike Event is maandag 2 oktober om 10.00 uur van start gegaan. Een recordaantal dealers heeft zich aangemeld, het was dan ook direct al zeer druk.

Sponsored content door Kruitbosch
Traditiegetrouw worden alle gasten door Chris, Martin en Wilco Kruitbosch persoonlijk hartelijk welkom geheten. Tijdens het Kruitbosch Bike Event kunt u alle nieuwe fietsen, accessoires en diensten voor het seizoen 2018 ontdekken. Het Kruitbosch Bike Event staat dit jaar in het teken van ‘Know How to Grow’. Met dit thema focust Kruitbosch zich op kennis en groei. Samen met dealers werkt Kruitbosch aan de toekomst en kiest voor wat écht belangrijk is. Met diepgewortelde roots en meer dan 60 jaar kennis en ervaring heeft het Kruitbosch-team één missie: het fietsen bijzonder maken!
Na enkele jaren in De Fabrique, vindt het Bike Event dit jaar plaats in het Inspyrium te Cuijk. Als boomkwekerij zorgt deze fantastische nieuwe locatie voor een hele andere ambiance, waarin het thema ook goed tot zijn recht komt.
Mis het Kruitbosch Bike Event niet en kom dinsdag 3 of maandag 9 oktober tussen 10.00 uur en 22.00 uur langs. Bent u nu al nieuwsgierig? Een kleine sneak peek kunt u hier vinden.

Reageer op dit artikel