artikel

Nieuw in de collectie: Cortina Common

Evenementen 468

Nieuw in de collectie: Cortina Common

Op dag 1 van het Kruitbosch Bike Event heeft Cortina haar allernieuwste paradepaardje gepresenteerd: de Cortina Common. Het merk verwacht veel van deze lichte en snelle commuter bike.

Sponsored content door Kruitbosch

De Cortina Common heeft een nieuw frame, waarbij met name de achtervork uit één stuk opvalt. De fiets komt in vier verschillende uitvoeringen, variërend van een basic model met drie versnellingen (adviesprijs € 499,-) tot een ultraluxe uitvoering met acht versnellingen, beltdrive en USB-stuurpen (adviesprijs € 899,-). Ook wordt de Cortina Common in veel verschillende kleuren uitgebracht. Nog een bonus: de voor- en achterdragers van de Cortina Common zijn uitgerust met het innovatieve Atran Velo Systeem (AVS). Hiermee kun je heel eenvoudig accessoires op de dragers klikken. Cortina heeft voor 2018 ook diverse accessoires die geschikt zijn voor het Atran Velo Systeem in haar collectie opgenomen.

Gratis tag bij Cortina Common

Consumenten krijgen bij aankoop van de Cortina Common de kans om een gratis tag te laten maken die ze op de zadelbuis van hun fiets kunnen plakken. Op het Bike Event konden dealers alvast de proef op de som nemen en in het Cortina Atelier gratis een eigen tag laten maken. Dit werd massaal gedaan!

Reageer op dit artikel