artikel

Kruitbosch Sport; voor alles wat een wielerfan nodig heeft!

Evenementen 477

Kruitbosch Sport; voor alles wat een wielerfan nodig heeft!

Kruitbosch groeit binnen het sportieve fietssegment. Dit jaar worden op het Bike Event van alle sportmerken de noviteiten gepresenteerd en introduceert Kruitbosch een aantal nieuwe sportmerken.

Sponsored content door Kruitbosch

Het Inspyrium waar dit jaar het Bike Event plaatsvindt, is als boomkwekerij de ultieme locatie om de fietssport te promoten!

Introductie van nieuwe merken

Vanaf heden is Kruitbosch exclusief leverancier van de merken Novatec (Wielen en naven), FLR (Fietsschoenen) en Ledlenser (verlichting). Daarnaast verstevigt Kruitbosch de samenwerking met Abus in het segment helmen en met Wowow in het segment reflecterende kleding en accessoires.

Noviteiten 2018 van huidige merken

TOPEAK
Een innovatief kwaliteitsmerk met een zeer uiteenlopende range aan sportieve accessoires, variërend van tools, pompen, tassen, dragers en verlichting. Topeak introduceert de opvolger van het meest succesvolle model van de Joe Blow series: Joe Blow Sport III.

ERGON

Bekend van de zadels en grips introduceert dit jaar een complete MTB/race zadel-lijn voor vrouwen en een revolutionair nieuw zadelontwerp, de ST CORE, specifiek voor toerfietsen en e-bikes.

TIFOSI
Tifosi maakt sport-specifieke en technisch hoogstaande brillen betaalbaar! Nieuw in 2018 is de Davos. Het antwoord op de ‘Shield’ brillen van andere bekende merken.

Reageer op dit artikel