artikel

Kruitbosch Bike Event: vernieuwend, persoonlijk

Evenementen 362

Kruitbosch Bike Event: vernieuwend, persoonlijk

Door het thema Know How To Grow is de link met de natuur snel gemaakt. Met de juiste aandacht, toewijding en uniek aanbod, samen groeien. De beste service kunnen garanderen en een bezoek aan de winkel een belevenis laten zijn. Meer dan 1.400 klanten hebben de eerste twee dagen van het Kruitbosch Bike Event bezocht en waren erg enthousiast.

Sponsored content door Kruitbosch

Veel inspiratie op de beursvloer

Bezoekers vinden de beurs verfrissend en vernieuwend. “We hebben weer veel ideeën en inspiratie opgedaan!”.
Het Kruitbosch-team presenteert op een persoonlijke manier weer een fantastische mooie collectie van fietsen, e-bikes en accessoires. Een compleet sportief aanbod en de juiste retaildiensten, expertise en kennis.

Kruitbosch Bike Event maandag 9 oktober nog te bezoeken

Bent u nog niet langs geweest? Kruitbosch ontvangt u graag maandag 9 oktober tussen 10:00 uur en 22:00 uur in Cuijk.

Reageer op dit artikel