artikel

Know How To Grow op het Kruitbosch Retailplein

Evenementen 200

Know How To Grow op het Kruitbosch Retailplein
Op het Retailplein van het Kruitbosch Bike Event worden diverse retaildiensten toegelicht waardoor u uw winkel kunt laten groeien. Foto Kruitbosch

Op het Retailplein van het Kruitbosch Bike Event staat maar één ding centraal; de groei van uw winkel, wat geheel in het teken staat van het thema ‘Know how to grow’! Kruitbosch neemt u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van onze retaildiensten.

Sponsored content door Kruitbosch

Op het Retailplein van het Kruitbosch Bike Event staat maar één ding centraal; de groei van uw winkel. Kruitbosch neemt u graag mee in de ontwikkelingen van de verschillende retaildiensten.

Diverse retaildiensten

Connect blijft belangrijk: er wordt meer inzicht gegeven in het rendement van uw schappenplannen. Ook dit jaar heeft Kruitbosch haar schappenplannen geanalyseerd en geoptimaliseerd. Kruitbosch biedt diverse schappenplannen aan in verschillende ‘smaken’; dit zijn de Kruitbosch meters, zoals verlichting en techniek, maar ook de merk schappenplannen. Op het gebied van winkelinrichting geeft Kruitbosch u graag advies over routing, indeling en meubilair, Daarnaast is de werkplaats de plek waar u dagelijks veel fietsen repareert. Kruitbosch zorgt ervoor dat deze plek voldoet aan uw eigen wensen qua inrichting, gereedschap en assortiment. Tot slot worden diverse diensten en producten aangeboden die u kunt gebruiken bij uw marketingwerkzaamheden, zoals winkelpresentatie, POS-materialen, give-aways en online ondersteuning.

Nieuw: Kruitbosch Portal

Kruitbosch is ook druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Kruitbosch Portal. Zo kunt u nog efficiënter uw bestellingen doen en makkelijker met ons communiceren.  Verder kun u zich op het Bike Event inschrijven voor diverse trainingssessies (Kruitbosch Academy). Kruitbosch vertelt u graag meer op het Retailplein!

Reageer op dit artikel