artikel

Cortina E-YOYA: e-bike met lage instap

Evenementen 689

Cortina E-YOYA: e-bike met lage instap

Het was de missing link in de Cortina e-bike collectie tot nu toe: een e-bike met een lagere instap dan de huidige Cortina e-bikes, maar wel net zo hip en trendy en daardoor perfect passend bij de Cortina identiteit. Met de komst van de Cortina E-YOYA is dit gat nu opgevuld.

Sponsored content door Kruitbosch

De E-YOYA is alleen beschikbaar als damesmodel en uitgevoerd in vier sprankelende kleuren. De fiets is uitgerust met het bestaande Cortina Ecomo 36 volt-systeem. Dit systeem werd vorig jaar door Cortina gelanceerd en heeft afgelopen seizoen bewezen zeer betrouwbaar en storingsvrij te zijn. Net als bij de andere Cortina e-bikes met het 36 volt-systeem is bij de E-YOYA de accu mooi weggewerkt onder de drager en lopen de kabels door het frame.

Standaard en Plus-model

Van de Cortina E-YOYA zijn een standaard en een Plus-model beschikbaar. Belangrijkste verschillen: de E-YOYA Plus heeft een verende voorvork en zadelpen. Ook heeft dit model een luxer zadel en handvatten. Consumenten kunnen bij de Cortina E-YOYA kiezen uit drie accu’s (300 Wh, 400 Wh en 500 Wh) en twee laders (normaal en snel). De lagere instap maakt dit model heel interessant voor een breed publiek. In combinatie met de adviesprijs van € 1.499,- voor het standaardmodel en €1699 voor het Plus-model (incl. 300 Wh accu en normale lader) biedt de E-YOYA een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Reageer op dit artikel