artikel

Brooks en Urban Proof complementeren lifestyle-aanbod

Evenementen 210

Brooks en Urban Proof complementeren lifestyle-aanbod

Unieke producten, en deze op een sfeervolle manier presenteren wordt steeds belangrijker in de fietswereld. Met Brooks England en Urban Proof wordt de dealer geïnspireerd om eens op een andere manier naar het fietsen te kijken.

Sponsored content door Kruitbosch

Beide merken hebben weer wat moois in petto voor het nieuwe jaar! De nieuwe Brooks Cambium All Weather zadels bieden door de natuurlijke flexibiliteit van de gevulkaniseerde rubber- en waterdichte nylon top naast superieure comfort ook maximale duurzaamheid.

Brooks Cambium serie

De gehele Brooks Cambium serie biedt zowel mannelijke als vrouwelijke fietsers flexibiliteit, drukverlaging en comfort. Zo kunnen nog betere fietsprestaties worden geleverd!

Brooks Discovery tassen

De tassen in de Brooks Discovery line zijn functioneel en speciaal ontworpen voor woon-werkverkeer. De herkenbare, moderne Brooks esthetiek resulteert voor zowel de zadels als tassen in een perfecte combinatie van comfort en stijl op de fiets.

Urban Proof met grappige designs

Het Amsterdamse Urban Proof laat dit jaar een uitgebreidere collectie zien met nieuwe bellen, lampjes en natuurlijk weer grappige designs. Het is een complete collectie met alle fiets accessoires die je je maar kunt voorstellen. Van grappige tot onmisbare items, maar altijd met liefde gemaakt, door echte fiets experts. Ontworpen om je dag net dat beetje beter te maken!

Reageer op dit artikel