artikel

Louis Verwimp viert huisshow in boogtent

Evenementen Premium 1178

Louis Verwimp viert huisshow in boogtent

De Louis Verwimp Dealerdagen vinden van zondag 12 t/m dinsdag 14 maart vinden plaats in Valkenswaard. In tegenstelling tot het magazijn van de Brabantse grossier is nu een grote boogtent van 750 m2 op het terrein van Verwimp de plaats van handeling. Daar staan alle leveranciers, waarmee nauw samenwerkt wordt, bij elkaar klaar om de vakhandel met open armen te ontvangen.

De Louis Verwimp Dealerdagen zijn sinds jaar en dag een gezonde mix van nieuwe producten, aantrekkelijke aanbiedingen, interessante workshops (Bikkel Bikes en Adsoft) en smakelijke catering in combinatie met Brabantse gastvrijheid. De grootste dealershow van het voorjaar wordt dan ook altijd goed bezocht door ondernemers uit zowel Nederland als België. Daarom zijn ook vaste leveranciers van Verwimp altijd graag van de partij om de nieuwste producten onder de aandacht te brengen.

Gezelligste
Speciaal aan de dealerdagen van Verwimp is bovendien dat klanten zelf kunnen shoppen in de 8000 m2 tellende magazijnen. De ondernemers rijden met karakteristieke winkelkarretjes tussen de magazijnstellingen door. Ze kunnen in de boogtent echter ook profiteren van aantrekkelijke beursaanbiedingen, waaraan de vaste leveranciers ook meegewerkt hebben.

En wie tussendoor zin heeft in bijvoorbeeld koffie, thee, kopje soep of een broodje kan terecht bij de catering. Want de Louis Verwimp Dealerdagen staan niet voor niets te boek als de gezelligste vakbeurs van de fietsbranche.

Workshops
Om het nuttige met het aangename te combineren organiseert Louis Verwimp ook altijd workshops, die meerdere keren plaatsvinden, zodat ondernemers kunnen aanschuiven op een moment dat het hen goed uitkomt. Dit jaar zijn er twee verschillende workshops. Die van Bikkel Bikes (dagelijks om 11:00 uur en 14:00 uur) is een technische update van de nieuwe collecties en modellen. Ondernemers krijgen interessante en relevante details te horen, die later van pas zullen komen bij de verkoop van de fietsen in de eigen winkel.

Adsoft is de drijvende kracht achter het bestelprogramma van Verwimp en in de workshop (dagelijks om 12:00 uur en 15:00 uur) worden de mogelijkheden van het programma nader toegelicht. Voor ondernemers een ideaal moment om op de hoogte te blijven en rechtstreeks vragen te stellen over praktijksituaties.

Driedaagse
De Louis Verwimp Dealerdagen is een driedaagse dealershow, die dagelijks de deuren opent om 09:00 uur ’s morgens. Deze blijven op zondag en dinsdag geopend tot 18:00, maar maandagavond is het koopavond tot 21:00 uur.

Wanneer de ondernemers huiswaarts keren krijgen ze een gevulde Goodybag met een leuke attentie mee naar huis. Daarnaast is er tijdens de dealerdagen ook nog een leuke CityTrip te verdienen. Nadere details daarvan worden pas tijdens de dealershowdagen prijs gegeven.

www.verwimp.nl

ENKELE NOVITEITEN LOUIS VERWIMP DEALERDAGEN 2017

Bikkel Bikes – De nieuw ontwikkelde ibee E1 en 2, met voorwielmotor, heeft een 36V ibee systeem met kracht/rotatie sensor. De vorig jaar gelanceerde Cnamic modellen lopen door in 2017, maar zijn wel voorzien van geheel nieuwe en verbeterde software. De Dnamic modellen worden uitgerust met een nieuwe volledig stille middenmotor met krachtsensor.

De Dnamic modellen worden uitgerust met een nieuwe volledig stille middenmotor.

De Dnamic modellen worden uitgerust met een nieuwe volledig stille middenmotor.

Humpert/Ergotec – Bij de Ergotec M-Bar zijn, dankzij de nieuwe speciale vorm van de stuurbocht, de handvatten en de stuurbocht-klemming op één lijn. Dit geeft het voordeel om een ergonomische houding aan te nemen en geen lengte verlies te krijgen met de stuurpen. De M-Bar is 700mm lang en komt in 3 verschillende graden offset: S (14 graden), M (16 graden) en L (18 graden). Door de keuze in graden is voor iedereen, afhankelijk van iemands fysieke bouw, een juiste stuurbocht te vinden. Alle bochten zijn met gemak tot 100mm in te korten.

Bij de Ergotec M-Bar zijn, dankzij de nieuwe speciale vorm van de stuurbocht, de handvatten en de stuurbocht-klemming op één lijn.

Bij de Ergotec M-Bar zijn, dankzij de nieuwe speciale vorm van de stuurbocht, de handvatten en de stuurbocht-klemming op één lijn.

Sigma – De populaire fietscomputerlijn TOPLINE van SIGMA SPORT heeft een nieuw design gekregen. De serie is ook met extra functies en geoptimaliseerde accessoires uitgerust. Het drieregelige display is duidelijk groter en verticaal georiënteerd, wat de weergavemogelijkheden verbetert en de leesbaarheid vergemakkelijkt. De knoppentoewijzing is duidelijk gestructureerd en wordt ondersteund door nieuwe intuïtieve menubediening.

De populaire fietscomputerlijn TOPLINE van SIGMA SPORT heeft een nieuw design gekregen.

De populaire fietscomputerlijn TOPLINE van SIGMA SPORT heeft een nieuw design gekregen.

MARWI – MARWI heeft in de fietsenbranche bij ondernemers een praktisch probleem onderkend en komt nu met grote posters waarop het aanbod aan derailleurpadden overzichtelijk in kaart gebracht is, zodat het juiste onderdeel voor de juiste fiets snel gevonden kan worden. Vooral voor oudere fietsen is soms moeilijk vast te stellen welk pad je daarvoor nodig hebt. Onderaan de poster staat o.a. Louis Verwimp als leverancier vermeld, zodat je weet waar je terecht kan, als er iets besteld moet worden.

MARWI komt nu met grote posters waarop het aanbod aan derailleurpadden overzichtelijk in kaart gebracht is.

MARWI komt nu met grote posters waarop het aanbod aan derailleurpadden overzichtelijk in kaart gebracht is.

VK International – Het e-bike segment groeit en daarmee ook de behoefte aan een doordachte, degelijke hoes die de vochtgevoelige accu beschermt. De VK E-BIKE hoes heeft ingebouwde luchtcirculatie onder de hoes, die zorgt voor een droge fiets en een droge accu. De fiets is met hoes erover gemakkelijk op slot te zetten. De fietsbeschermhoes en de opberghoes zijn beide gemaakt van sterk ripstop weefsel en met een 3-voudige rechte steek afgewerkt.

De VK E-BIKE hoes heeft ingebouwde luchtcirculatie onder de hoes, die zorgt voor een droge fiets en een droge accu.

De VK E-BIKE hoes heeft ingebouwde luchtcirculatie onder de hoes, die zorgt voor een droge fiets en een droge accu.

Reageer op dit artikel