artikel

Opnieuw full house voor Velofollies

Evenementen 668

Opnieuw full house voor Velofollies

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari 2017 opent Velofollies voor de 11e keer haar deuren in Kortrijk Xpo.

– Sponsored content door Velofollies

Compleet fietsaanbod

Ook dit jaar zijn de beurshallen tot de nok gevuld met de nieuwste fietsmodellen en accessoires, waarmee de consument perfect het nieuwe seizoen kan aanvatten. Meer dan 300 exposanten stellen er hun nieuwste modellen aan je voor: Racefietsen, MTB’s, E-Bikes en City Bikes… Je vindt het allemaal op Velofollies. Met 40.000m² fietsplezier presenteert Velofollies dan ook het grootste fietsaanbod van de Benelux. Meteen ook de reden waarom Velofollies naast de consument ook op veel interesse van de vakhandel kan rekenen.

Uitgebreide randactiviteiten

De succesformule van de afgelopen jaren blijft onveranderd. De ideale mix van race-, MTB en (e) – city bikes, workshops, presentaties, praatsessies en een heus testcircuit in combinatie met talrijke primeurs en nieuwigheden. Dit aanbod overgoten met de aanwezigheid van vele toprenners en fietsiconen geeft dé perfecte cocktail voor de fietsliefhebber.
Zo kun je op Velofollies een workshop van de Bakala Academy omtrent voedingsadvies, trainingsschema’s of fietspositionering meepikken. Je kunt er ook interessante gesprekken meepikken met zowel een doorwinterde kenner als José De Cauwer, maar ook de nieuwbakken Belgisch bondscoach Kevin De Weert komt er op de koffie. Als kers op de taart komen ook Belgische en internationale toppers langs voor een meet & greet. Zo komen dit jaar Sep Vanmarcke, Greg Van Avermaet en zelfs Fabina Cancellara langs!

Luxemburg in de kijker

Tenslotte plaatst Velofollies ook Luxemburg als gastland centraal. En dit is geen lukrake keuze: Luxemburg heeft niet alleen een immens fietsnetwerk, met de organisatie van het WK Cyclocross, de nagelnieuwe UCI Gran Fondo Schleck en de start van de 4e rit in de Tour de France is 2017 echt hét fietsjaar bij uitstek voor Luxemburg

Praktisch

Velofollies vindt plaats van 20 tot en met 22 januari van 10 tot 18 uur met een nocture op vrijdag tot 21 uur. Place to be is Kortrijk Xpo. Het hallencomplex is gelegen in Kortrijk in het Westen van België, makkelijk bereikbaar via de E17 Antwerpen-Gent-Kortrijk-Frankrijk. Voordelig tickets bestellen doe je online, waar je 10 euro betaalt in plaats van 14 euro aan de deur. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar betaal je online slechts 5  euro in plaats van 7 euro. Onder de 6 jaar kom je er gratis in. Ook parkeren is er goedkoop: je betaalt slechts 3 euro voor een uitrijkaart! Alle info vind je op www.velofollies.be

Reageer op dit artikel