artikel

Cube op Nationale Gezondheidsbeurs

Evenementen

Cube op Nationale Gezondheidsbeurs
Op de Nationale Gezondheidsbeurs kunnen bezoekers de e-bikes van Cube Bikes uitproberen. Foto Oneway Bike Industry

Cube Bikes presenteert dit jaar voor het eerst haar e-bikes op de Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht. De beurs geeft informatie over gezondheid en een gezonde levensstijl. Cube is aanwezig met het nieuwste assortiment e-bikes, touring en trekking fietsen.

Cube Bikes is aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs van 11 tot en met 14 februari op stand nummer EBX-249. Het biedt de bezoekers de mogelijkheid om de Cube Touring Hybrid Pro 500, Cube Travel Hybrid Pro 400 en Cube Ellie Cruise Hybrid te testen. Daarnaast wordt deskundig advies gegeven over de e-bikes en touring en trekking modellen door de medewerkers van Cube zelf.

E-bikes met Bosch-aandrijving

De Hybrid Series heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Het hart van de Cube e-bikes is de beproefde Bosch-aandrijving. Door gebruik te maken van de 400W/ 500W accu is er voldoende stroom aanwezig om onder normale omstandigheden ruim 90km te fietsen met ondersteuning. Bij ideale omstandigheden is zelfs 190km te halen. Daarnaast zijn de Hybrid fietsen van Cube Bikes uitgerust met een geïntegreerde accu in de bagagedrager en interne kabelgeleiding voor meer gemak tijdens het schoonmaken en een strakke en nette uitstraling. De Nationale Gezondheidsbeurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Reageer op dit artikel