artikel

Groot aanbod fietsmerken op Nationale (E-)Bike Testdagen

Evenementen

Groot aanbod fietsmerken op Nationale (E-)Bike Testdagen
Tijdens de FietsVAK dag worden gratis workshops en seminars georganiseerd voor de bezoekers.

Het totaalevenement Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAK dag vindt plaats van 28 februari tot en met 2 maart 2015 in Expo Haarlemmermeer. Het is hét moment waarop de Nederlandse fietssector extra in de spotlights wordt gezet.

Beursmanager Cécile van Hattem laat weten dat al een groot aantal fietsmerken heeft toegezegd deel te nemen aan de Nationale (E-)Bike Testdagen en FietsVAK dag in 2015. “Een greep uit de vele die al hebben gereageerd: Gazelle, Batavus, Sparta, Votani, Multicycle, Amazing Wheels, KOGA, Giant, Yamaha/MBK en ook onbekendere maar interessante merken als Ilse The bicycle company en Keola. Daarnaast kunnen we ook een zeer specialistisch aanbod presenteren op gebied van e-bikes met innovatieve merken als BESV en Mando Footloose. Op onderdelen- en accessoiresgebied worden innovaties getoond door gerenommeerde partijen zoals Shimano, Buzaglo, Yepp, Robert Bosch, Thule en Spanninga.”

Workshops

Tijdens de FietsVAK dag worden gratis workshops en seminars georganiseerd voor de bezoekers. Van Hattem: “We zijn druk aan het werk met het opzetten van een workshopprogramma voor dealers op de vakdag maandag 2 maart. Voor het inhoudelijke programma werken we samen met het vakblad Tweewieler. In de workshops zullen praktische thema’s worden behandeld, naast technische ontwikkelingen ook onderwerpen die te maken hebben met bedrijfsvoering.”

Winnaar Tweewielerwinkel van het Jaar 2015

Tijdens de exclusieve Tweewieler VIP-avond, ook een samenwerking met het vakblad Tweewieler, zal de winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing 2015 worden bekendgemaakt. De VIP-avond is de afsluiter van de FietsVAK dag op maandag 2 maart. Op deze FietsVAK VIP-avond wordt de uitreiking voorafgegaan door een boeiend programma waarin de nieuwste innovaties worden gepresenteerd (Fiets Innovatie awards) en de Fiets, E-bike en nieuwe categorie Speed E-Bike van het Jaar. De laatste marktcijfers en –trends komen voorbij, en een retailgoeroe komt spreken over trends in retail. De FietsVAK VIP-avond wordt afgesloten met een Walking Diner en netwerkborrel.
Exposanten kunnen zich hier direct inschrijven voor deelname aan de Nationale (E-)Bike Testdagen en FietsVAK dag, de start van het fietsseizoen voor de fietsbranche.

Reageer op dit artikel