artikel

Finale verkiezing op FietsVAK VIP-avond

Evenementen

Finale verkiezing op FietsVAK VIP-avond
De FietsVAKdag is een extra interessante dag voor de vakhandel mede dankzij het avondprogramma, waarin de winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing wordt bekendgemaakt.

Tijdens de aankomende FietsVAKdag 2015 zal op een speciale VIP-avond de winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing bekend worden gemaakt. De VIP-avond is de afsluiter van de Nationale (E-)Bike Testdagen met op maandag 2 maart de FietsVAKdag.

Op de FietsVAK VIP-avond wordt het spannende moment van de uitreiking voorafgegaan door een boeiend programma waarin de nieuwste innovaties worden gepresenteerd (Fiets Innovatie awards) en de Fiets, E-bike en nieuwe categorie Speed E-Bike van het Jaar. De laatste marktcijfers en –trends komen voorbij, en een retailgoeroe komt spreken over trends in retail. De FietsVAK VIP-avond wordt afgesloten met een Walking Diner en netwerkborrel. Kortom, het is zeer de moeite waard om op maandag 2 maart de FietsVAKdag in Expo Haarlemmermeer te bezoeken en het avondprogramma mee te doen.

FietsVAKdag tijdens Nationale (E-)Bike testdagen

De Bike MOTION laat met een totaal aantal bezoekers van 28.085 zien dat een fietsbeurs een aantrekkelijke gelegenheid is en blijft voor consumenten en vakhandel om zich te oriënteren op nieuwe modellen en producten. De Nationale (E-)Bike Testdagen met op maandag 2 maart de FietsVAKdag is weer zo’n gelegenheid, maar dan met de focus op e-bikes. Waar de Bike MOTION-organisatie overweegt om in 2015 de vakdag op de maandag te laten vervallen en in plaats daarvan een VIP-avond voor vakhandel te organiseren op de donderdagavond, wordt de FietsVAKdag juist een extra interessante dag voor de vakhandel mede dankzij het avondprogramma.

Droog fietsen op testparcours

Beursmanager Cécile van Hattem verwacht dat op de consumentendagen circa 10.000 consumenten de beurs bezoeken en op de FietsVAKdag 4.500 vakbezoekers. Speerpunt van de beurs in Expo Haarlemmermeer is het zeer uitgebreide testparcours dat onder een overkapping wordt opgesteld, zodat bij eventueel natte weersomstandigheden gewoon droog kan worden testgefietst. Alle exposanten kunnen hier hun gewone en elektrische fietsen neerzetten om te testen. Ideaal voor de consumenten en fietsondernemers die hier toch nog eens de nieuwste modellen aan een gedegen test willen onderwerpen.

Reageer op dit artikel