artikel

Veel te doen op vakdag Bike MOTION

Evenementen

Veel te doen op vakdag Bike MOTION
Bike MOTION Benelux, de beurs voor sportieve fietsers uit Nederland en België, is vandaag van start gegaan.

Bike MOTION Benelux, de beurs voor sportieve fietsers uit Nederland en België, is vandaag van start gegaan. Ook dit jaar zijn er veel activiteiten rondom de beurs en op de beursvloer zelf. Meer dan vorig jaar lopen een aantal van deze activiteiten door op de vakdag op maandag.

Het speciale parcours dat voor de City Mountainbike Challenge is neergelegd, is een uitdagend parcours door hal 12 van de Jaarbeurs. Als er niet wordt geracet, dient het als testparcours, ook op de maandag. Shimano zet hier testfietsen neer afgemonteerd met de nieuwe XTR-groep. Voor dealers een gelegenheid bij uitstek om mee te testrijden. Verder vinden op de vakdag ook activiteiten op het hoofdpodium plaats, zoals een petje-op-petje-af-quiz met mooie prijzen.

Inspiratiesessie retail

In het Workshoptheater is op de vakdag een inspiratiesessie over de toekomst van de retail, door trendwatcher Ruud Veltenaar. Anne-Marie Vos, projectmanager Bike MOTION: “Voor deze sessie is het verstandig om je op te geven, wil je verzekerd zijn een plek. Dit kom je vanzelf tegen bij het aanmelden als vakhandel voor de gratis toegankelijke vakdag. Op maandag houden we ook een sportmedisch symposium. Hiervoor geldt een toegangsprijs en moet je je van te voren aanmelden. We denken hiermee voor de vakdag voor dealers een inhoudelijk interessant programma neer te zetten.” Meer informatie en aanmelden op: http://www.bikemotionbenelux.nl/wielersymposium.

Reageer op dit artikel