artikel

Schrijf in voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2015!

Evenementen

Schrijf in voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2015!
John Vermeulen Fietsplezier uit Uden is de winnaar van de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2014.

De inschrijving voor alweer de achttiende editie van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar is geopend. Stuur uiterlijk 10 november uw aanmelding in en ervaar ook die grote omzetplus, die zoveel eerdere deelnemers al hebben gerealiseerd.

Evenals bij de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing 2014 bereiken in de 2015-editie vijf ondernemers de finale. Bent u doorgedrongen tot de finaleronde, dan ontvangt u een uitvoerig juryrapport over uw tweewielerwinkel, compleet met aanbevelingen om uw winkel nog verder te verbeteren.

Hoe kan ik mijn winkel inschrijven?

Om in te schrijven, kunt u het inschrijfformulier hier downloaden. U kunt het inschrijfformulier uitprinten, invullen en vergezeld van vijf goede foto’s (1 winkelpui, 2 showroom, 3 werkplaats, 4 kassa/ontvangstbalie, 5 eigenaar/eigenaren) per post naar ons sturen:
Secretariaat ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2015’
t.a.v. Redactie Tweewieler
Antwoordnummer 1610
7000 SG Doetinchem
U kunt ook het inschrijfformulier invullen en vervolgens scannen en tezamen met vijf digitale foto’s (minimaal 1 MB) naar ons e-mailen: tweewieler@reedbusiness.nl onder vermelding van ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2015’.

Digitaal inschrijven

Nieuw bij deze 2015-editie is de mogelijkheid het inschrijfformulier digitaal in te vullen. Klik hiervoor op de link: Digitaal inschrijfformulier Tweewielerwinkel van het Jaar 2015. Bij dit digitale inschrijfformulier kunt u de vijf winkelfoto’s uploaden.

Reglement

Meer informatie over de verkiezing, de inschrijving en de jurering kunt u vinden in het reglement van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Verder leest u alles over deze editie en voorgaande edities van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing op Tweewieler.nl/Evenementen/Tweewielerwinkel-van-het-Jaar-2015.

Reageer op dit artikel