artikel

Aantrekkelijk vroegboektarief Nationale (E-)Bike Testdagen

Evenementen

Aantrekkelijk vroegboektarief Nationale (E-)Bike Testdagen
Deelname aan de Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAK betekent meer dan alleen uw nieuwe producten presenteren.

Het totaalevenement Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAK vindt plaats van 28 februari – 2 maart 2015 in Expo Haarlemmermeer. Het wordt hét moment waarop de Nederlandse fietssector extra in de spotlights wordt gezet. Deelnemers die zich inschrijven profiteren tot 15 oktober van een aantrekkelijk vroegboektarief.

Deelname aan de Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAK betekent meer dan alleen uw nieuwe producten presenteren. Lees hier meer over de deelnamepakketten van mediapartners Tweewieler en ANWB. Op basis van de plattegrond, die volgende week op de website van Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAK staat, kunt u uw wensen voor uw standlocatie doorgeven.

Positieve stemming op eerste informatiebijeenkomst

Op dinsdag 16 september vond een informatiebijeenkomst plaats in Expo Haarlemmermeer. Met een goede opkomst en positief gestemde deelnemers, kijkt de organisatie uit naar een succesvolle editie van de Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAKdag.
Wat biedt deelname aan Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAKdag?

• Hét moment om uw bedrijf te profileren aan het begin van het fietsseizoen.
• Sfeervolle locatie inclusief uitgebreid buitenparcours van zeker 1 km met hoogteverschil waar u zo’n 10.000 consumenten en 3.500 vakgenoten kennis laat maken met uw (nieuwe) product.
• Uitstekende gelegenheid om kennis te delen, te netwerken, nieuwe contacten te leggen en mee te liften op een sterk inhoudelijk programma in samenwerking met het vakblad Tweewieler.
• U profiteert van een breed media offensief, mede dankzij partners ANWB Media en vakblad Tweewieler.

Gerenommeerde merken op de beurs

Beursmanager Cécile van Hattem: “Gerenommeerde merken als Gazelle, Batavus, Sparta, KOGA, Shimano, CST, Tyres en Schwalbe hebben zich al gecommitteerd aan de Nationale (E-)Bike Testdagen/FietsVAK dag. Wij zijn blij een concept neer te kunnen zetten dat zowel de consument als vakbezoeker bedient met een evenement op maat. Met een breed aanbod op het gebied van fietsen, van e-bikes, tot speed pedelecs, van stads- tot hybride fietsen en alle bijbehorende accessoires belooft het een succes te worden.”

Zorg dat u onderdeel bent van dit totaalevenement voor de fietsbranche. Inschrijven kan direct.

Reageer op dit artikel