artikel

Tickets voor Bike MOTION via HEMA en ANWB

Evenementen

Tickets voor Bike MOTION via HEMA en ANWB
Consumenten kunnen nu hun tickets voor de Bike MOTION Benelux kopen via HEMA en ANWB.

HEMA en ANWB gaan kaarten verkopen voor alle consumentenevenementen van Jaarbeurs, waaronder de Vakantiebeurs, MOTORbeurs Utrecht, Kampeer en Caravan Jaarbeurs, Bike MOTION Benelux, KreaDoe en Taste of Christmas.

Terwijl voor het overgrote deel van Nederland de vakantie nog moet beginnen is Jaarbeurs al weer hard bezig met de organisatie van consumentenevenementen voor dit najaar en het volgend voorjaar. Business Unit Manager Leisure & Retail Marloes van den Berg van Jaarbeurs: “Ons doel is om elke keer weer onze bezoekers te verrassen, of het nu om vakantiegangers, fietsliefhebbers of motorfanaten gaat. Op onze evenementen staan de beleving en de interactie tussen de deelnemers en bezoekers centraal. Om die reden zijn we in de afgelopen tijd hard bezig geweest met een aanpassing van onze concepten. Door de verkoop van tickets door ANWB en HEMA brengen we onze evenementen onder de aandacht van een nog groter publiek en kunnen we de klanten van HEMA en ANWB een leuke dag uit bezorgen.”

Speciale actie voor Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Daarnaast kunnen consumenten bij alle Albert Heijn winkels in Utrecht deze zomer sparen om tegen gereduceerd tarief (twee kaartjes voor de prijs van één) de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en Taste of Christmas te bezoeken. Marloes van den Berg is ook enthousiast over de actie samen met Albert Heijn. “Jaarbeurs is geworteld in het Utrechtse, dus de AH-actie om te sparen voor activiteiten in Utrecht spreekt ons aan. Je kunt sparen voor een breed scala aan vrijetijdsbestedingen. Maar wat is er mooier dan dagje struinen over de Vakantiebeurs of je te laten inspireren voor het kerstdiner op Taste of Christmas?”

Vakhandel als beurspromotor

Anne-Marie Vos, projectmanager Bike MOTION, laat weten dat er voor dealers een speciale propositie is om kaarten voor Bike MOTION te verkopen. “Dealers kunnen zich aanmelden als beurspromotor. Ze krijgen dan een instore promotiepakket met flyers en posters om op te hangen in hun winkel. Tevens krijgen ze unieke kortingskaartjes die ze weg kunnen geven aan hun klanten. Hiermee geeft de dealer zijn klanten het allergoedkoopste tarief wat er is. Twee personen kunnen met die kortingscode voor slechts 10 euro per persoon naar de beurs. In ruil voor zijn inspanningen ontvangt de dealer vier toegangskaarten voor de consumentendagen die hij of zelf kan gebruiken op de consumentendagen vrijdag tot en met zondag, maar liever nog weggeeft aan zijn favoriete klanten. Een mooie deal denken wij. Op dit moment doen er al 150 dealers uit Nederland en België mee met deze actie.” Voor de vakdag op maandag krijgt de vakbezoeker twee gratis kaarten als hij zich van tevoren registreert. Op consumentendagen kan de vakbezoeker niet gratis naar binnen.

Aanmelden

Dealers die geïnteresseerd zijn om beurspromotor van Bike MOTION te worden, maar de informatie niet hebben ontvangen, kunnen zich melden bij de organisatie: info@bikemotionbenelux.nl.

Reageer op dit artikel