artikel

Ecomobiel-beurs 7 en 8 oktober

Evenementen

Ecomobiel-beurs 7 en 8 oktober
Ecomobiel biedt naast de nieuwste innovaties ook een uitgebreid inhoudelijk programma met een internationaal karakter met de laatste ontwikkelingen over subsidies, regelgeving en praktijk cases.

De Rotterdamse Ahoy staat op 7 en 8 oktober weer in het teken van Ecomobiel en Ecologistiek. Hier zijn de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame mobiliteit en logistiek te zien. Daarnaast biedt de Ecomobiel een uitgebreid inhoudelijk programma met ook een internationaal karakter met de laatste ontwikkelingen over subsidies, regelgeving en praktijk cases van bedrijven, voor twee-, drie- en vierwielige mobiliteit.

In samenwerking met de Kamer van Koophandel Rotterdam en het European Enterprise Network (EEN) faciliteert de Ecomobiel mogelijkheden om nieuwe internationale partnerships te vinden. Dat gebeurt tijdens de zogenoemde Mobility Meetings.

Mobility Meetings

Deze Mobility Meetings vormen een unieke gelegenheid voor internationale bezoekers uit Europa om tijdens hun bezoek aan Ecomobiel potentiële nieuwe business partners te ontmoeten. Het programma bestaat uit een matchmaking event waar men 1 op 1 meetings met potentiële handels-, zaken- of onderzoekspartners heeft. De sessies duren steeds 20 minuten. Op de site van Ecomobiel & Ecologistiek kan men handig zelf Mobility Meetings plannen.

Reageer op dit artikel