artikel

Bruisend beursplein op FietsVAK 2014

Evenementen

Bruisend beursplein op FietsVAK 2014
Vele smaakmakers op het Evenementenplein zorgen dat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Het Evenementenplein FietsVAK 2014 is hét episch centrum van de FietsVAK waar het tijdens alle beursdagen, dus ook die van de Fiets en Wandelbeurs, bruist van de activiteiten. Van begin tot eind is daar altijd wat te beleven, te leren en te zien voor zowel consumenten als ondernemers.

De Fiets- en E-Bike van het Jaar 2014, de Fiets Innovatie Awards, Werk in Uitvoering, historische innovaties, een banden oppomp wedstrijd, introductie van de digitale fietsrouteplanner en muziek van DJ Fiets. Maar er is meer, veel meer. Alle dagen worden tal van presentaties en workshops gegeven, waarbij het focus op zaterdag 1 en zondag maart op de consument ligt en op de vakdagen, maandag 3 en dinsdag 4 maart, de ondernemer zijn kennis kan vergroten.

Gratis

Gratis en voor niets, laagdrempelig en dus zonder voorregistratie, worden deskundige presentaties gehouden over interessante fietsgerelateerde onderwerpen, die door betrokken professionals worden verzorgd. Loop binnen, combineer het nuttige met het aangename en neem iets te eten of te drinken van de aanwezige catering (niet verplicht) terwijl u zich op uw gemak laat informeren en bijpraten.

Breed scala aan onderwerpen

Sessies zijn er bijvoorbeeld over het voorkomen van fietsdiefstal, accubehandeling, accurecycling, benchmarking, digitale samenwerking et ceterea. Tussen de presentaties door worden swingende modeshows gehouden.

Programma

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 1 & zondag 2 maart 2014 (consumentendagen)

– Zó voorkom je fietsdiefstal! (2x)

– Zó ga je met de fietsaccu om (2x)

– Zó reis je met racefiets en rugzak (1x)

Deze presentaties en workshops worden afgewisseld met korte, flitsende modeshows

Maandag 3 & dinsdag 4 maart 2014 (vakdagen)

– Fietsdiefstal bestrijden met goede sloten en goede registratie (2x)

– Sturen op cijfers 2.0 (1x)

– Boekje open over de Li-ION accu (2x)

– Interview met winnaar Tweewielerwinkel van het Jaar (1x, alleen maandag)

– Omgaan met tegenslagen en kansen grijpen (2x)

– Accu recycling spaart het milieu (1x)

– Digitaal samenwerken in de fietsbranche (1x)

– BOVAG netwerkborrel (alleen maandag)

Deze presentaties en workshops worden afgewisseld met korte, flitsende modeshows

Al deze smaakmakers van het Evenementenplein zorgen dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Mis het niet en raadpleeg het actuele programma op de website, de beursvloer of let op de programmaonderdelen, die voor u aangekondigd worden.

Reageer op dit artikel