artikel

BBB Cycling borrel op Bike MOTION druk bezocht

Evenementen

BBB Cycling borrel op Bike MOTION druk bezocht
De traditionele BBB Cycling borrel op de zondagavond van Bike MOTION werd ook dit jaar weer druk bezocht.

Net als de Bike MOTION zelf werd ook de traditionele BBB Cycling borrel op zondagavond weer druk bezocht. Met deze samenkomst van standhouders, dealers en bezoekers wordt jaarlijks het consumentengedeelte van de beurs afgesloten en door standhouders en dealers geëvalueerd. Dit jaar heerste er vooral een positieve stemming over de grote aantallen bezoekers, die bovendien erg positief gestemd waren over de beurs.

De interactiviteit, waaronder bijvoorbeeld het op de foto kunnen met de door BBB gesponsorde snelste fiets ter wereld de VeloX3, werden door consumenten erg gewaardeerd. Dat maakte de stemming op de BBB Cycling borrel zoals eigenlijk altijd erg goed en uitgelaten. Namens BBB op naar 2014!

Reageer op dit artikel