nieuws

Voor €8 per maand een VanMoof e-bike

Elektrische fietsen 1570

Voor €8 per maand een VanMoof e-bike

Ook VanMoof springt in de kansen die het nieuwe belastingplan per 1 januari 2020 biedt. Het Amsterdamse bedrijf introduceert het Subscription Fietsplan, waarmee werknemers voor nog geen 8 euro per maand aan bijtelling de Electrified S2 of X2 kunnen rijden.

Vanaf 1 januari 2020 wordt het een stuk aantrekkelijker om een fiets van de zaak te rijden door een versimpeling van de fiscale regels. Medewerkers die via hun werk een fiets ter beschikking krijgen, betalen dan slechts 7% bijtelling over de aanschafwaarde van de fiets.

Lees verder na het kader.

 

3.398 euro aanschafprijs, voor 8 euro per maand

Dankzij de nieuwe wetgeving wordt het mogelijk voor medewerkers om een VanMoof Electrified S2 of X2 te rijden voor een fractie van de aanschafwaarde van 3.398 euro. In de praktijk kunnen werknemers, op basis van de eerste belastingschijf, vanaf zo’n 8 euro per maand op een VanMoof rijden. Binnen het VanMoof Subscription Fietsplan worden werkgevers bovendien geheel ontzorgd: medewerkers zijn gemakkelijk aan te melden en alle onderhoud en Peace of Mind anti-diefstal garantie zijn in de maandelijkse prijs inbegrepen.

Vanaf 30 werknemers, 69 euro per maand

Het VanMoof Subscription Fietsplan is door werkgevers aan te vragen vanaf 30 werknemers en is beschikbaar vanaf 69 euro (exclusief BTW) per fiets per maand. Werknemers kiezen simpelweg hun eigen fiets uit en VanMoof regelt verder alles.


Meer weten over de nieuwe fiscale regels over de fiets van de zaak?

 

Reageer op dit artikel