nieuws

Kettler trekt doek van nieuwe Quadriga Duo

Elektrische fietsen 1129

Kettler Alu Rad presenteert op Eurobike haar nieuwe Quadriga Duo aan het publiek. De Duitse leverancier rustte de e-bike uit met een intube accu met een maximale capaciteit van 1.250 Wh.

Kettler trekt doek van nieuwe Quadriga Duo

De Quadriga Duo-modellen worden geleverd met verschillende Bosch-motoren. De klant heeft qua aandrijving keuze uit een derailleursysteem of een naafversnellingsysteem van Shimano of Enviolo. De nieuwe fiets is ook verkrijgbaar als High Speed bike. Deze wordt uitgevoerd met onder andere de nieuwe Bosch Performance line speed motor, een Enviolo schakelsysteem en een Gates CDX riem. De Quadriga Duo kan ook met lage instap geleverd worden.

Ook nieuw: Kettler Velossi

Op Eurobike toont Kettler Alu Rad ook een vernieuwing op het gebied van high speed bikes; de Kettler Velossi, met de nieuwe Alber Neodrive Z20RS motor, een Pinion versnellingsysteem en de Gates CDX riem. Ook presenteert Kettler bezoekes aan Eurobike ook haar nieuwe transportfietsen.

 

Reageer op dit artikel