nieuws

Te zien op Eurobike: E-bike- of e-bakfietsgarage box mét stroom

Elektrische fietsen 596

Te zien op Eurobike: E-bike- of e-bakfietsgarage box mét stroom

Je woont in de stad. Waar laat je dan je e-bike of e-bakfiets als je geen schuur of ruimte binnen hebt en buiten laten staan niet écht een optie is… Natuurlijk, in een fietsgaragebox mét stroomlaadmogelijkheid (als je daar wél de ruimte voor hebt tenminste).

Op de Eurobike staat het Duitse WSM met een product waar stedelingen, wellicht gemeenten, maar zeker ook werkgevers (die hun werknemers een veilige plek voor de e-bike of e-bakfiets willen bieden) blij van worden: een fietsgaragebox speciaal voor e-bikes, speed pedelecs en e-bakfietsen. WSM heeft hem in twee formaten; de normale Bikebox 2 en de Bikebox 2 Maxi. Ze zijn in allerlei kleuren te bestellen, beschermen tegen diefstal, weer en wind én – dat maakt ze bijzonder – zijn voorzien van (gezekerde) stopcontacten en een schapje waarop de lader veilig van de grond kan worden gelegd. De fiets wordt simpel in een gootje gereden zodat deze altijd netjes in het midden staat.

Uiterst stabiel, extra verstevigd en hufterproof

Beide boxen zijn uiterst stabiel, extra verstevigd en daardoor gegarandeerd bestand tegen molest. Ze worden afgesloten met een robuust veiligheidsslot. Voor het stallen van meerdere fietsen zijn de boxen gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Het metaal is verzinkt en vervolgens gepoedercoat. De boxen vraag niet veel ruimte. Zo is de maxibox 1,06 meter breed, 2,58 meter diep en 1,82 meter hoog. Zijn kleine broer is iets smaller, een stukje lager maar wel ongeveer even diep.

 

Reageer op dit artikel