nieuws

Eurobike-primeur: Yuba Electric Mundo, het auto-alternatief

Elektrische fietsen 716

Eurobike-primeur: Yuba Electric Mundo, het auto-alternatief

Wanneer het aan Yuba ligt, kan de auto de deur wel uit. De Electric Mundo neemt de taak van de vierwieler probleemloos over.

De Electric Mundo biedt naast de ouder plaats aan 3 kleine of 2 grotere kinderen en een vracht spulletjes. Dankzij de Steps E8000-motor levert het verplaatsen daarvan geen enkel probleem op. Kenmerkend aan de gezinsfiets is het stabiele frame, de 26 inch wielen, de stabiliteit-verhogende steekassen en de 10-speed derallieur-aandrijving. Hydraulische schijfremmen zorgen voor voldoende remkracht. De voeding voor de motor komt uit een 500Wh-accu die op de onderbuis is geschroefd.

Waslijst aan extra opties

Yuba kan de E-Mundo desgewenst met een waslijst aan extra’s leveren: treeplanken, een comfortabele zitplank, een mand voorop, tassen achterop, steuntjes, regenkap en nog veel meer. Introductie is op de Eurobike, levering van af de herfst van dit jaar, prijs 3.999 euro.

 

Reageer op dit artikel