nieuws

Eurobike-introductie: Sigma EOX-computer-concept

Elektrische fietsen 566

Eurobike-introductie: Sigma EOX-computer-concept

In mei kondigde Sigma Sport haar nieuwe EOX e-bike fietscomputer-concept al aan. De live-gang laat echter nog tot de Eurobike op zich wachten.

Het EOX-concept bestaat uit de Remote 500, de e-bike computer View 1200 en de EOX app. Het is compatible met de aandrijfsystemen van Sachs, Brose en Bafang. De EOX Remote 500 – met Bluetooth – dient voor de aandrijvingsbesturing. Dankzij de zeskleurige LED-indicator zijn de belangrijkste functies – zoals ondersteuningsniveau en accustatus – ook zonder display goed zichtbaar.

E-bike- en klassieke data

E-bike computer EOX View 1200 geeft zowel een breed scala aan e-bike specifieke waarden als de klassieke fietscomputerdata weer. Voor het volledig naar eigen wens in te stellen scherm kan worden gekozen uit 22 waarden. De EOX kan ook later aan een e-bike systeem worden toegevoegd.

App voor registratie

De Sigma EOX app complementeert de serie met meer veelzijdige functies. Afgelegde ritten kunnen met de smartphone-app worden geregistreerd en opgeslagen. Middels statistieken krijgt de gebruiker een aantrekkelijk overzicht van de belangrijkste gegevens.
Vanaf oktober van dit jaar worden de systemen uitgeleverd.

 

Reageer op dit artikel