nieuws

Première op Eurobike: Coboc Seven Kallio, lage instap-design

Elektrische fietsen 724

Kallio is de hipste wijk van Helsinki. En nu ook de hipste damesfiets die verkrijgbaar is. Dat vindt Coboc tenminste. Op de Eurobike presenteert het Heidelberger merk met de Seven Kallio haar eerste trendy e-bike met lage instap.

Première op Eurobike: Coboc Seven Kallio, lage instap-design

Bij de Seven Kallio van Coboc moet je net als bij veel andere modellen van het merk, serieus twee keer kijken: is dit een e-bike? De nieuwste telg van de Coboc-designfamilie – die op Eurobike wordt gepresenteerd – heeft een aluminium frame, carbon voorvork, 1×10 Shimano Deore schakelgroep (11-36 tands), Shimano hydraulische remmen, een geïntegreerd achterlicht, geïntegreerde bel, originele Coboc kettingkast en design pedalen van merk zelf.

Ook comfort-uitvoering van de Kallio

De accu zit zoals bij alle modellen prachtig verstopt in de extreem ranke onderbuis, de motor heeft een plek in het achterwiel gekregen. De fiets weegt 16,9 kg en mag voor 3.999 euro van de hand. Oh ja, er komt ook nog een Comfort-uitvoering met geveerde voorvork en zadelpen. Ook die is voor het eerst te zien op Eurobike.


Deze design e-bikes vind je vast ook interessant:

 

Reageer op dit artikel