nieuws

Gratis: online magazine over accu’s en veiligheid

Elektrische fietsen 3305

Een accu die al sissend, rokend en vuurspuwend uw pand en daarmee mogelijk de toekomst van uw bedrijf in de as legt. Dat wilt u niet meemaken! Lees daarom dit gratis online magazine van TWEEWIELER boordevol praktische accutips en nuttige adviezen.

Gratis: online magazine over accu’s en veiligheid

De accu. Wanneer hij een keer flink is gestuiterd, door hobbyisten is bewerkt of verkeerd is gereviseerd, kan hij van een nuttige stroomvoorziener zomaar veranderen in een groot brok ellende. De voorbeelden zijn inmiddels genoegzaam bekend…
Veel ondernemers in de tweewielerbranche halen echter nog altijd hun schouders op bij de gevaren die in de accu schuil gaan. Dom, zeggen bedrijven die een accubrand hebben gehad, zeggen verzekeraars, zeggen accuspecialisten. Zij benadrukken de impact van een accubrand niet te onderschatten.

Neem voorzorgsmaatregelen!

Dit online magazine van TWEEWIELER gaat vergezeld met een duidelijke boodschap als het gaat over accu’s en veiligheid: neem voorzorgsmaatregelen zoals een brandveiligheidskast om een accubrand te voorkomen, spreek met uw team een werkwijze af, kies bij accurevisie voor een partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Denk niet te licht over accu’s en veiligheid, lees ons speciale online magazine.

Direct naar het online magazine over Accu’s en Veiligheid

 

 

Reageer op dit artikel