nieuws

Daan van Renselaar van Stella genomineerd voor EY-verkiezing

Elektrische fietsen 951

Daan van Renselaar van Stella genomineerd voor EY-verkiezing

In de verkiezing EY Emerging Entrepeneur of the Year oprichter Daan van Renselaar van Stella Fietsen in de race voor de titel. Hij is een van de 12 genomineerden die een award kunnen winnen als snelgroeiende en innovatieve ondernemer met een bedrijf dat minder dan 10 jaar bestaat.

Deze award wordt uitgereikt in de verkiezing EY Entrepreneur of the Year 2019. De 4 genomineerden voor de titel EY Entrepreneur Of The Year 2019 zijn ook bekendgemaakt. Atilay Uslu (Corendon), John Celie (Groenland), Siert Wijnia (Ultimaker) en Jeroen van Glabbeek (CM.com) maken kans deze titel te winnen.

Ondernemers op een voetstuk zetten

Het EY Entrepreneur Of The Year programma wordt door EY wereldwijd in ruim zestig landen georganiseerd en in Nederland al sinds 1995. Dit programma is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

Het verhaal van Daan van Renselaar

Daan van Renselaar is een jonge, enthousiaste ondernemer die op 22-jarige leeftijd begon met het verkopen van e-bikes. De e-bike had toen nog een stoffig imago, maar Daan wilde dit graag veranderen. Hij begon klein vanuit de schuur van zijn ouders in Nunspeet, maar toen hier al snel 25 man aan personeel rondliep, werd het tijd voor een eigen bedrijfspand. Inmiddels is Stella, krap 10 jaar later, de Nederlandse marktleider in e-bikes en Europa lonkt. Op dit moment breidt Stella uit naar Duitsland, België en Denemarken.

Verloop verkiezing

De in totaal 16 genomineerde ondernemers presenteren zich op 4 september aan een onafhankelijke jury. Deze jury kiest de finalisten uit. Op 2 oktober worden de winnaars bekendgemaakt.


Lees ook

Stella: Fietsindustrie, waardeer je dealer beter

Stella start in Duitsland na investering Mandemakers

 

 

 

Reageer op dit artikel