nieuws

Speed pedelec helm Polisport verkrijgbaar in extra kleur

Elektrische fietsen 572

Speed pedelec helm Polisport verkrijgbaar in extra kleur

De E’City speed pedelec helm van Polisport is nu ook leverbaar in een stijlvolle wit/crème uitvoering. De E’City voldoet aan de specifieke eisen van het NTA 8776 keurmerk en de EN 1078 veiligheidsnorm en was tot nu toe alleen verkrijgbaar in mat zwart/grijs.

De speed pedelec helm E’City kenmerkt zich door een eenvoudige casual look met voldoende ventilatie om het hoofd koel te houden. Het vizier biedt extra bescherming tegen zon of regen tijdens de rit. De E’City heeft een comfortabele pasvorm en met het dial retention systeem is de helm eenvoudig op maat te maken.

Verplichting speed pedelec helm

Sinds 1 januari 2017 staat de Nederlandse overheid het toe dat berijders van speed pedelecs, ook wel bekend als S-EPAC’s, een helm dragen die voldoet aan NTA 8776 als alternatief voor het verplichte dragen van een bromfietshelm (ECE R22).

Lees ook

 

Foto's

Reageer op dit artikel