nieuws

Sparta en Batavus beste getest in AD-fietstest

Elektrische fietsen 3798

Bij de jaarlijkse terugkerende AD-fietstest zijn Sparta en Batavus in de prijzen gevallen. De Sparta M8b is als beste getest in de categorie Elektrisch Sportief Woon-werk, met een score van 8,2. Eerder dit jaar werd de frisse, elegante Sparta e-bike al verkozen tot ‘E-bike van het Jaar 2019’. De Batavus Fonk E-go is tot één van de twee winnende e-bikes gekozen in de categorie Elektrische stadsfietsen.

Sparta en Batavus beste getest in AD-fietstest

Binnen de razendsnel groeiende markt van elektrische fietsen, voldoet de hoogwaardig afgewerkte Mb-serie van Sparta aan de verwachtingen van de consumenten die steeds nadrukkelijker  kiezen voor betrouwbaarheid en prettige rijeigenschappen. Met de modellen van de Sparta Mb-serie, waar de Sparta M8b deel van uit maakt, beoogt Sparta haar dealers de tools in handen te geven om de award winning fiets aan klanten met verschillende wensen te kunnen verkopen.

Batavus, échte stadsfiets

De Batavus Fonk E-go is speciaal ontwikkeld voor fietsen in de stad; een wendbare fiets waarmee je eenvoudig door de straten rijdt. De E-motion-voorwielmotor zorgt voor het nodige comfort en het eenvoudige bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk. Bovendien is er nagedacht over het voorkomen van typische stadsschade. De verlichting is zo ontworpen dat je het niet makkelijk kapot stoot en de kabels zijn slim weggewerkt zodat je niet blijft haken aan een andere fiets.


De Sparta M8B werd begin maart ook al verkozen tot e-bike van het jaar 2019. In deze video geeft brand manager Marco Kalden Tweewieler zijn reactie op deze uitverkiezing:

 

Reageer op dit artikel