nieuws

Multicycle geeft 5 jaar garantie op e-bike accu’s

Elektrische fietsen 1793

Multicycle wil klanten nóg meer zekerheid bieden en geeft daarom voortaan 5 jaar garantie op haar e-bike accu’s.

Multicycle geeft 5 jaar garantie op e-bike accu’s

Multicycle staat voor kwalitatief hoogwaardig vakmanschap. Daarom worden e-bikes uitvoerig getest en voorzien van de kwaliteitsaccu’s. Mochten er toch problemen zijn met de accu, dan biedt Multicycle nu  5 jaar garantie. Voldoet de accu binnen 2 jaar niet meer aan de kwaliteitseisen van Multicycle, dan wordt ze volledig vervangen. Als de accu tussen de 2 en 5 jaar oud is, biedt de fabrikant  garantie met inachtneming van slijtage door tijdsverloop en aantal laadcycli. De actie geldt alleen op de nieuwe Multicycle e-bike modellen vanaf 2019.

De accu: een kostbaar onderdeel

Een accu is een kostbaar onderdeel van een e-bike. Multicycle doet er met de uitgebreide garantievoorwaarden alles aan om klanten onbezorgd te laten genieten van hun e-bike. Zijn er toch problemen met de accu? Dan kunnen de fietsers hun accu laten controleren bij de dealer bij hun in de buurt. Als de accu niet meer presteert zoals mag worden verwacht, dan biedt Multicycle 5 jaar garantie.

Garantie registeren

Klanten kunnen zich registreren voor de 5 jaar lange garantie via een formulier op de website van Multicycle. Deze registratie is belangrijk bij het verlenen van de garantie.


Lees meer over accu’s:

 

Reageer op dit artikel