nieuws

Gazelle’s vierde Experience Center niet de laatste die wordt geopend

Elektrische fietsen 1271

Na Amersfoort, Groningen en Waalwijk heeft Gazelle begin april in Den Haag een vierde Experience Center geopend waar alle elektrische fietsen van het merk te zien zijn en getest kunnen worden op een parcours dat om het pand is aangelegd.

Gazelle’s vierde Experience Center niet de laatste die wordt geopend

Het Haagse Experience Center is op bedrijventerrein Forepark, op een steenworp afstand van het knooppunt Prins Clausplein. De nieuwe vestiging is daarmee niet alleen goed bereikbaar voor mensen uit het naburige stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg en het overige deel van de Hofstad, maar ook uit steden als Zoetermeer, Delft en Leiden. Voor consumenten in Zuid-Holland waren de tot dusver bestaande Experience Centers volgens Gazelle vaak net iets te ver rijden.

Meer centers volgen

Het Haagse Experience Center is de vierde van Gazelle, maar volgens de fabrikant zeker niet de laatste. Dit jaar openen ze verspreid over het land en ook daarbuiten nog meer Experience Centers. In Duitsland heeft inmiddels een Experience Center in Mönchengladbach en in Münster. Later dit jaar wordt er nog een geopend in Frankfurt.
Het Gazelle Experience Center in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.Gazelle Exp center Den Haag

Foto's

Reageer op dit artikel