nieuws

Fletcher Hotels kiest voor Sparta e-bikes van Accell

Elektrische fietsen 861

Accell Group en Fletcher Hotels een contract ondertekend voor de levering van 1.300 Sparta e-bikes aan de Nederlandse hotelketen via B2B-partner Zilt bikes. De fietsen hebben de huisstijlkleur van Fletcher Hotels, die met deze e-bikes haar verhuurportefeuille flink uitbreidt.

Fletcher Hotels kiest voor Sparta e-bikes van Accell
Van links naar rechts: Jan Boersma, Directeur Zilt bikes, Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels, Edwin van Heteren, CFO Fletcher Hotels en Sten van der Ham, directeur Accell Benelux.

Met deze overeenkomst geeft Accell verder invulling aan haar strategie die onder meer is gericht op uitbreiding van de marktpositie in de zakelijke markt van fietsverhuur.

Stimulering van duurzame mobiliteit

Sten van der Ham, directeur Accell Benelux onderstreept dat Accell Group staat voor stimulering van duurzame mobiliteit op alle mogelijke manieren: “Met deze samenwerking op het gebied van fietsverhuur sluiten we aan bij de trend van bezit van een fiets naar flexibel gebruik van een fiets. We zijn er trots op dat dit in samenwerking gaat met een gerenommeerd merk als Fletcher Hotels.”

Meer dan een miljoen fietsvakanties

Edwin van Heteren, CFO van Fletcher Hotels: ”Steeds meer Nederlanders vieren vakantie in eigen land en gaan er tijdens hun trip op uit met de fiets. In april tot en met september worden er gemiddeld meer dan een miljoen fietsvakanties ondernomen. Wij zijn dan ook verheugd om onze hotels te voorzien van de nieuwe e-bikes van Sparta..”

E-bike met krachtige prestaties

Fletcher Hotels heeft gekozen voor de M7B van Sparta, wiens zusje, de M8B recentelijk ‘E-bike van het jaar 2019’ werd. Alle 99 Fletcher hotels liggen op loop- en fietsafstand liggen van verschillende activiteiten, bezienswaardigheden en een netwerk aan prachtige wandel- en fietsroutes. Dit vraagt om een betrouwbare e-bike, met voldoende actieradius voor lange afstanden, die kan presteren in heuvelachtig landschap. De Sparta M7B bezit deze kenmerken, heeft daarbij een high-end uitstraling, een krachtige midden motor en extra veilige verlichting.


Lees ook dit artikel over Accell:

 

Reageer op dit artikel