nieuws

Bike Centre Dik is dealer nummer 100 van Ebike Das Original

Elektrische fietsen 1519

Bike Centre Dik is dealer nummer 100 van Ebike Das Original
Rob Laarman (l) en Jacob van de Veer (r) feliciteren Klaas Dik als 100 dealer van Ebike Das Original.

Ebike Das Original heeft afgelopen week Bike Centre Dik in Groningen aangesteld als dealer nummer 100. Volgens Rob Laarman van Ebike Das Original is deze mijlpaal veel sneller behaald dan gepland.

Rob Laarman: “Ik ben supertrots dat we in zo’n korte periode een volwassen dealernet voor Ebike Das Original hebben opgezet. Met dealers die scoren op kwaliteit en niet op kortingen. Zij bepalen altijd het succes van een merk. En omdat wij als dealer aan dealers leveren, spreken we dezelfde taal en overleggen we veel met hen. Nu dus ook met onze 100e: dealer: Bike Centre Dik.” Het gaat hard bij Ebike Das Original. Het merk is gestart in 2018 en had in november 2018 al 70 dealers en 1.000 verkochte e-bikes in 9 maanden.

Duidelijke selectie types

Bike Centre Dik timmert al heel wat jaren aan de weg. Klaas Dik: “In de 90-er jaren verkochten wij al e-bikes en het was toen nog spannend of de e-bike zou doorzetten. Nu zijn e-bikes niet meer weg te denken uit ons assortiment. We bieden een behoorlijk aantal merken aan, maar selecteren wel de typen waar we in geloven. We weten inmiddels wat belangrijk is aan een e-bike en wat onze klanten wensen.”E-bike-Das-Original-taart

Duits merk

Klaas Dik is blij met Ebike Das Original: “We hebben dit merk opgenomen, omdat het een creatief nieuw Duits merk is met een mooie uitstraling. We merken dat juist de Duitse merken e-bikes produceren die vérder gaan dan een motor en accu onder een fiets hangen. Bij Ebike Das Original zien we sterke frames met een goed rijgedrag en comfortabele zitpositie, geïntegreerde accu’s, brede banden en goede remmen. Kortom, mooie maar ook veilige e-bikes. Ook denk ik dat dit een merk is dat veel innoveert, en dat kan de e-bike-markt zeker gebruiken. De contacten met Ebike Das Original zijn tot nu toe prettig en lekker direct.”

Lees ook

Jacob van der Veer stapt over naar Ebike Das Original
Eerste oorkonde Ebike Das Original voor De Geus Tweewielers

 

Reageer op dit artikel