nieuws

De nieuwe Dutch ID Comfort; no-nonsense e-bike

Elektrische fietsen 3542

De nieuwe Dutch ID Comfort; no-nonsense e-bike

Nieuw binnen het assortiment van Dutch ID is de Comfort. Deze no-nonsense E-Bike is ontwikkeld vanuit een wens van de Dutch ID-dealers. Zij wilden graag een model dat qua prijs lager is, maar kwalitatief gezien niet onder doet voor de andere modellen. In april worden de eerste exemplaren uitgeleverd.

Dutch ID gaf gehoor aan de oproep vanuit de dealers en ontwikkelde de Comfort. Met zijn elegante frame, lage instap en rechte zitpositie is de fiets bijzonder comfortabel en goed voor ritten zonder zorgen. De Dutch ID Comfort presenteert stijl en degelijkheid tegen een gunstige prijs. Dit verraadt dat dit model zich richt op een nuchter publiek, dat houdt van kwaliteit zonder er de hoofdprijs voor te betalen.

Shimano Nexus, Bafang M420-motor

De Comfort e-stadsfiets is onderhoudsvriendelijk dankzij de Shimano Nexus zeven versnellings-naaf en Shimano BRC6000 rollerbrakes. De centraal in het frame gemonteerde Bafang M420 middenmotor biedt perfect gedoseerde ondersteuning bij iedere pedaalslag. Daarmee is de e-bike geschikt voor ontspannen fietstochten maar zeker ook voor dagelijks (woon-werk) gebruik.
De adviesprijs ligt op € 2.099,-. Dit is inclusief een 340Wh accu.

 

Reageer op dit artikel