nieuws

Bafang biedt nu ook uitneembare accu op frame aan

Elektrische fietsen 5005

Naast de verschillende opties in aandrijfsystemen in voor-, achter- en middenmotoren breidt Bafang hun batterijportfolio verder uit. Bafang is bekend van de accu’s in het bagagerek en volledig geïntegreerde accu’s, nu komt het bedrijf ook met semi-geïntegreerde batterijen voor in het frame.

Bafang biedt nu ook uitneembare accu op frame aan

Bafang introduceert twee nieuwe modellen: de BT F07. 450.C en BT F08.600.C, met respectievelijke 450Wh of 600Wh. De lancering is op de komende Taipei Cycle Show, die van 27 tot 30 maart wordt gehouden. De nieuwe modellen zijn volgens Bafang in het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar voor klanten.

Oplossing voor accu

Met deze twee modellen biedt Bafang keus voor klanten die op zoek zijn naar een positie van de accu in de onderbuis of op een ander plek in het frame. Daarnaast is het nog steeds mogelijk het zogenaamde ‘open systeem’ te implementeren wat mogelijkheden biedt voor een combinatie van motoren, controllers, sensoren, displays en accu’s van de verschillende Bafang-series of zelfs van andere leveranicers. Met een ontwikkelingsteam van meer dan 40 ingenieurs zegt Bafang klanten prima te kunnen helpen om een goede interactie tussen alle componenten te verzekeren.Bafang-accu

Technische kenmerken

De twee nieuwe versies, die komen als aanvulling op de bestaande reeks van negen batterijtypen en -afmetingen van Bafang, hebben de volgende technische hoofdkenmerken:
– Premium batterijcellen (type 18650)
– Semi-integratie in de onderbuis van het frame
– Zijwaarts demontabel
– Twee laadopties (2A / 3A laadstroom)

Foto's

Reageer op dit artikel