nieuws

Nieuwe racetechnologie Koga op Bike MOTION

Elektrische fietsen 1081

Koga gaat samenwerken met SRAM voor de lancering van de Kimera Prime Limited: een racefiets afgemonteerd met de nieuwe SRAM Red eTAP AXS waarbij de 2×12-speed drive train draadloos wordt bediend. Bij de ontwikkeling van de fiets stond kwaliteit van het frame voorop, gecombineerd met moderne onderdelen en de combinatie van functionaliteit en vormgeving.

Nieuwe racetechnologie Koga op Bike MOTION

De basis wordt gevormd door het frame, specifiek ontwikkeld voor het gebruik van schijfremmen en opgebouwd uit 40T High Modulus carbon en een geïntegreerde full carbon voorvork. Verschillende andere onderdelen van deze fiets zijn ook uitgevoerd in carbon, zoals het stuur met geïntegreerde stuurpen, de zadelpen en de brug van het Selle San Marco Aspide racezadel. Koga heeft voor dit model gekozen voor een 48-35T crankset in combinatie met een 10-28T cassette en ‘flattop’ ketting. Via de SRAM app is de batterijstatus te bekijken, zijn de instellingen van de elektronische onderdelen te wijzigen en kan de software geüpdatet worden.

U vindt Koga in de Accell-stands 8.A048 en 8.B048, 1.C012 en 1.C014.

Lees ook

Juncker overhandigt SRAM eTap groepen

SRAM eTap een van de 5 genomineerden Fiets Innovatie Awards

 

Reageer op dit artikel