nieuws

Bafang middenmotoren te testen op E-bike Xperience

Elektrische fietsen 1868

Bafang is dit weekend aanwezig op de E-bike Xperience. Op de stand kunnen de nieuwe aandrijfsystemen M800 en M500 voor e-racefietsen en e-mountainbikes getest worden.

Bafang middenmotoren te testen op E-bike Xperience
Bafang staat in hal 1 op de E-bike Xperience.

Bafang staat op de beurs met hun M800 en M500 aandrijfsysteem. De Bafang M800 mini-middenmotor is geschikt voor elektrische racefietsen, gravelbikes of cyclocross fietsen. Deze zeer compacte aandrijfeenheid weegt minder dan 2,3 kg en is compatible voor enkele en dubbele kettingbladen.

Bafang M800

Deze Bafang-M800Bafang M800-middenmotor levert een vermogen van 200W en een maximaal koppel van 55Nm. Het aandrijfsysteem is ook geschikt voor speed pedelecs. Als de limitet van 25 km/uur of 45 km/uur bereikt is, is de aandrijfheenheid volledig vrij van werstand en beinvloed de transinspanning van de bereijder boven de limietsnelhied niet.

Bafang M500

Bafang-M500De Bafang M500 is een super krachtige middenmotor voor offroad gebruik. Met een nominaal vermogen van 250W en een koppel van 95 Nm zorgt deze middenmotor voor dynamische rijprestaties. Andere voordelen van de M500 zijn een motorgewicht van slechts 3,3 kg, een ISIS-bottom bracket die wordt gecombineerd met hoogwaardige crankstellen en ook een InTube-batterijpakket dat in de onderbuis is geïntegreerd.

Bafang staat op E-bike Xperiene in hal 1, stand C079.

Lees ook

Reageer op dit artikel