nieuws

Rivel gaat fietsen in 2019 voorzien van AEG-middenmotor

Elektrische fietsen 2110

Rivel start het jaar met een nieuwe website, met daarop de modellen voor 2019. Ook gaat de fietsproducent de samenwerking aan met AEG. Bewegen en duurzaamheid staan voorop.

Rivel gaat fietsen in 2019 voorzien van AEG-middenmotor

“We hebben de afgelopen jaren Rivel opnieuw gepositioneerd. Rivel is de top van ons assortiment en alleen via de dealers leverbaar. Met de introductie van de collectie 2019 hebben we keuzes gemaakt om de modellen die de consument en de dealers het best bevallen, verder te verfijnen”, vertelt directeur Jan Hafkamp.

Rivel zet duurzaam produceren voorop

Voor de e-bikes maakt Rivel al jaren gebruik van de Bafang-middenmotor, een bijna geruisloze motor die een uitstekende trapondersteuning biedt. “In 2019 gaan we onze fietsen ook voorzien van een AEG-middenmotor. De modellen Rivel Pike en Rivel Aspen zijn de boegbeelden uit de Rivel-AEG-collectie. Dit zijn modellen die met deze geruisloze motor een uitstekende trapondersteuning bieden voor woon-werkverkeer.

“Het afgelopen jaar hebben we ook geïnvesteerd in het verbeteren van de productieprocessen en diensten. Het managen van de supply chain draagt ertoe bij dat we ons bewust zijn om duurzaam te produceren de komende jaren”, aldus Hafkamp.

Bijtelling privégebruik fiets

Beweeg 30 minuten per dag door op je fiets naar je werk te gaan. Met de nieuwe fiscale maatregel 7% bijtelling voor privégebruik fiets, wordt ook de consument het komende jaar in de watten gelegd. Eén van de mogelijkheden om een e-bike aan te schaffen voor het woon-werkverkeer. Een goede manier om te voldoen aan de dagelijkse beweging van 30 minuten en de voornemens voor een nieuw jaar.

Reageer op dit artikel