nieuws

Refurbished accu’s Cortina Ecomo nu rechtstreeks te bestellen bij Synergy-X

Elektrische fietsen 1231

Het refurbishen van 24 Volt accu’s van Cortina kan vanaf 1 januari dit jaar rechtstreeks via Synergy-X. In februari 2017 startte Kruitbosch als eerste met het e-bike merk Cortina met het refurbishen van fietsaccu’s. Volgens Synergy-X zijn er inmiddels al meer dan 1.000 versleten fietsbatterijen van consumenten succesvol gerefurbished.

Refurbished accu’s Cortina Ecomo nu rechtstreeks te bestellen bij Synergy-X
Cortina Ecomo accu.

Synergy-X heeft voor Kruitbosch de refurbish van de accu’s van Cortina uitgevoerd. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het 24V Ecomo systeem en sinds 1 januari leveren zij rechtstreeks aan de vakhandel.

BMS van Synergy-X

“Bij een refurbished accu worden alle cellen vervangen door nieuwe cellen. Maar voor een betrouwbare refurbish is het ook nodig om de BMS, alle bedrading en de zekeringen te vervangen. Wij vervangen al deze zaken. De Synergy-X BMS onderscheidt zich van een normale BMS omdat wij door onze jarenlange ervaring en ontwikkeling zorgen voor een betrouwbare accu die optimaal gebruikmaakt van de aanwezige energie en meer kracht levert dan de originele accu”, aldus Hans Heijkoop van Synergy-X.

Activiteiten over van Kruitbosch

Iedere 24V Ecomo accu is te refurbishen naar een model XL-plus en XXL-plus. Deze accu’s hebben meer capaciteit dan het origineel. “Om refurbishen economisch haalbaar te houden heeft de fabrikant van Cortina, de firma Kruitbosch, besloten alle activiteiten rondom refurbishen over te dragen aan ons.” De Cortina Ecomo 24 Volt batterijen zijn te bestellen via www.synergy-x.nl waar retailers een account kunnen aanmaken.

Lees ook

Cortina start met refurbished accu’s
Vakkundig reviseren van accu’s vraagt veel kennis van elektronica

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel