nieuws

Nieuwe City Evo van Dutch ID: sportieve allrounder

Elektrische fietsen 1430

De tweede generatie City Evo van Dutch ID landt de komende weken bij de dealers van het Beverwijkse merk. De nieuwe e-bike is leverbaar als N7 met het nieuwe Shimano Steps E5000 systeem en als +A8 met de krachtige E6100 motor.

Nieuwe City Evo van Dutch ID: sportieve allrounder
De nieuwe Dutch ID City Evo is leverbaar als N7 met het Shimano Steps E5000 systeem en als +A8 met E6100 motor.

Dutch ID zet de City Evo als een allrounder met een sportief design en veel gebruiksgemak in de markt. Met de e-bike is het volgens de fabrikant comfortabel en veilig fietsen in zowel de drukke stad als het rustige landelijke gebied.

Comfortabel, stil en efficiënt

Nieuw vergeleken met de eerste generatie is het lagere en bredere frame dat een meer toegankelijke instap biedt. Met de stille ondersteuning van de E5000 middenmotor heeft de City Evo N7 een vermogen van 40Nm. De City Evo+ A8 is uitgevoerd met de krachtige E6100 middenmotor. Dankzij de toepassing van de nieuwe systemen van Shimano, heeft de City Evo tot 20% meer bereik op een accu. Ook is er nauwelijks extra weerstand merkbaar, wanneer de ondersteuning uit staat.

Twee kleuren, vanaf 2.499 euro

De City Evo komt in de kleuren Satin Black en Ocean Blue (dames) op de markt. De City Evo N7 met Shimano E5000 middenmotor beschikt over hydraulische Magura velgremmen en zeven versnelling. De adviesprijs is € 2.499,- (inclusief 400Wh accu). De City Evo+ A8 met krachtige Shimano E6100 middenmotor heeft hydraulische Shimano Deore schijfremmen en een Alfine 8 naafversnelling. Adviesprijs van deze e-bike is €2.799,- (inclusief 400Wh accu).

Foto's

Reageer op dit artikel