nieuws

Eerste oorkonde Ebike Das Original voor De Geus Tweewielers Oud-Beijerland

Elektrische fietsen 882

De Geus Tweewielers in Oud-Beijerland kreeg onlangs de eerste Ebike Das Original oorkonde uitgereikt.

Eerste oorkonde Ebike Das Original voor De Geus Tweewielers Oud-Beijerland
Rob Laarman (l) overhandigt de oorkonde aan Pieter de Geus.

Rob Laarman: ”De Geus was een van de eerste dealers die ons merk omarmde en meteen met een brede collectie aan de slag ging. Als echte e-bike-specialist denken ze actief met ons mee en verkochten in korte tijd mooie aantallen. Met mooie ambities voor 2019. Het is een voorbeeld van een dealer die wij graag aan ons exclusieve merk verbinden.”

De Geus Tweewielers: echte e-bike specialist

Pieter de Geus: “Wij zijn erg blij met deze oorkonde. Inderdaad zagen wij al snel mogelijkheden voor de modellen van Ebike Das Original. De bikes zijn onderscheidend, hebben een erg goede zit en rijden heel stabiel. De Bosch-aandrijving is natuurlijk goed en betrouwbaar. De accu is mooi in het frame verwerkt en krijgt een extra lange garantie van vier jaar mee. Dertig jaar framegarantie klinkt natuurlijk ook prima. Nu zal een frame niet snel uit elkaar vallen, maar je merkt tijdens het fietsen wel dat deze frames extreem stijf zijn en voor heel betrouwbaar rijgedrag zorgen.”

Dealer voor dealers

“Maar het belangrijkste voor ons was toch iets anders: Ebike Das Original levert als dealer aan dealers. Dat klinkt veelbelovend, maar we hebben het ook echt zo ervaren. Je begrijpt elkaar meteen en praat dezelfde taal. Er wordt ook echt naar ons geluisterd, we kunnen meedenken en open bespreken met welke modellen we aan de slag willen. Er wordt ons niets opgedrongen. Het is precies wat je van een samenwerking verwacht”, aldus Pieter de Geus.

Ebike Das Original. Eerste Duitse premium e-bike

Ebike Das Original werd opgericht in 2014. Twee succesvolle Duitse ondernemers met ervaring in de exclusieve fiets- en autobranche, zagen ruimte voor een in Duitsland geproduceerd premium e-bike-merk met een herkenbaar design en een betaalbare prijsstelling. Rob Laarman bracht het merk in 2018 op de Nederlandse markt en benaderde John Vermeulen voor de distributie. Laarman: “Ik vond het belangrijk om Ebike Das Original ‘als dealer voor dealers’ te gaan vertegenwoordigen, zonder de afstand die je als dealer vaak tot een importeur voelt. Dealers willen niet aan handen en voeten gebonden zijn. In het voorjaar van 2018 zijn we gestart en kregen net als in Duitsland direct een aantal mooie reviews van toonaangevende landelijke pers. Dat gaf ons een vliegende start. Inmiddels hebben we 75 actieve dealers en verkochten we in negen maanden al meer dan 1.100 e-bikes. We willen naar maximaal 100 exclusieve dealers in 2019. Als die allemaal van het kaliber ‘De Geus’ zijn, ziet de toekomst voor E-bike Das Original er rooskleurig uit!”

Reageer op dit artikel