nieuws

Wiki Sports komt met Veeley e-step

Elektrische fietsen 815

Wiki Sports introduceert de Veeley. Deze e-step is ontwikkeld door het Nederlandse Orange Ventures en mag met zijn 350W vermogen op de openbare weg.

Wiki Sports komt met Veeley e-step

De Veeley e-step is volgens Wiki Sports het antwoord op verkeersdrukte en parkeerproblemen. De compacte Veeley is inklapbaar, geruisloos, en voorzien van een display met GPS tracker, music streaming en bluetooth. Ook beschikt hij over cruise control en een uitklapbaar zadel. De Veeley beschikt over een Tüv-goedkeuring.

E-step voor het laatste deel van de reis

Wiki Sports introduceert de Veeley. Deze e-step is ontwikkeld door het Nederlandse Orange Ventures en mag met zijn 350W vermogen op de openbare weg.“De gebruiker parkeert de auto buiten de ring en pakt de step uit de kofferbak voor het laatste stukje naar de binnenstad. Treinreizigers hoeven niet meer over te stappen naar een stampvolle bus in de ochtend- en avondspits. Ze pakken hun Veeley, stappen op en zijn weg. Op de plaats van bestemming is het alleen nog een kwestie van inklappen en de step in een hal of onder een bureau zetten”, zegt Wiki Sports.

Een step met kenteken is volgens de leverancier niet alleen handig voor forenzen. “Ook voor eigenaars van een camper of boot is de e-step uitkomst, als alternatief voor de fiets voor de kleine boodschappen of een uitstapje.”

‘Veeley e-step neemt voorsprong op e-scooter’

Wiki Sports introduceert de Veeley. Deze e-step is ontwikkeld door het Nederlandse Orange Ventures en mag met zijn 350W vermogen op de openbare weg.Wiki Sports ziet ook ‘de steeds duurzamer denkende jongeren en studenten’ als doelgroep. “De tendens is dat zij liever geld uitgeven aan goede producten in de wetenschap er langer mee te kunnen doen. De wegwerpmentaliteit lijkt te keren. De verwachting is dat de Veeley een voorsprong neemt op elektrische scooters vanwege kwaliteit, compactheid en dubbele actieradius.”

Met de Veeley heeft Wiki Sports naar eigen zeggen nu alle types van elektrische tweewielers in het gamma.

Reageer op dit artikel