nieuws

Cortina start actie voor nieuwe afbeelding op fietsbord

Elektrische fietsen 1138

Cortina is deze week gestart met een ludieke actie om de bekende blauwe fietsborden te vervangen door een meer actuele variant met een afbeelding van een fiets met voorrek. Volgens Kruitbosch zijn de huidige blauwe, ronde borden met het witte fietsje erin hopeloos ouderwets.

Cortina start actie voor nieuwe afbeelding op fietsbord
Het nieuwe fietsbord van Cortina met fiets mét voorrek. Foto Kruitbosch

Kruitbosch over het nieuwe fietsbord: “De meeste Nederlanders hebben tegenwoordig een fiets met voorrek, zeker jongeren. Daarom starten wij met ons fietsmerk Cortina een actie om de oude fietsborden te vervangen door een meer actuele variant.” Met de actie ‘C Owns The Streets’ daagt Cortina iedereen uit om de nieuwe verkeersborden met een Cortina e-bike erop afgebeeld te spotten.

Wedstrijd in 10 steden

Tijdens ’C Owns the Streets’ moeten deelnemers aan de hand van hints het Cortina-fietsbord vinden dat verstopt is in de stad. 35 steden in Nederland en België maken kans om speelstad te zijn. Iedereen kan zijn favoriete stad nomineren via www.ownthestreets.nl. De daadwerkelijke hunt vindt plaats op 28 december in de 10 populairste steden.

Fietsbord claimen

De wedstrijd gaat op vrijdag 28 december om 11.00 uur van start met de bekendmaking van de 10 steden waar het Cortina-fietsbord geplaatst is. Vervolgens krijgen deelnemers via de site en social media hints om het bord te kunnen vinden. Degene die als eerste een fietsbord van Cortina claimt in een stad is winnaar en maakt kans op de hoofdprijs: een Cortina E-U4 Transport e-bike.

Foto's

Reageer op dit artikel